Sveriges bästa ECO-driver

Var och tävlade på uppe på Solbacken idag om en miljöbil från KIA, först fick man provköra någon av deras andra bilar och för det fick man också en check på MAX på 100:- :P

Test-körde den här:
Riktigt trevlig bil :)


Själva ECO-tävlingen gick till så att man fick ett kort med ett chip som man satt in i en liten dator i bilen och sen fick man en karta på rundan man skulle köra. Sen var det bara att köra iväg. Det kändes ändå som det gick hyffsat bra men "Sveriges bästa ECO-driver" tror jag inte man har stor chans att bli :P

Första pris är den här bilen:
Inte direkt värdens sexigaste bil, men jag skulle inte tacka nej till den om jag vann :)




Caramba - Hubba Bubba Zoot Zoot

"Kom igen Bagera, det svänger ju.." :)






PlayTheMusicLoud

Sliten....

Har varit på Skelleftebränslen och praktiserat från i onsdags och jag kan väl inte direkt påstå att jag gillar arbetstiderna dom har :P
Började 05,00 både onsdag och torsdag och slutade vid 14,00 båda dagarna. Idag har jag åkt bulkbil ner till Umeå och började 04.00 i morse, i Bureå. Så jag klev upp runt 02.00 inatt och problemet är att det inte går att gå och lägga sig innan 22.00.
Dock så var det en "finlossning" i Umeå som tog runt 40 min och då ställde vi ut solstolarna han hade med sig i bilen och satt oss i solen. Det var riktigt bekvämt så jag somnade  i solstolen och sov i säkert 20 min vilket var riktigt skönt  :)

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och slöa, gokväll


Lifehouse - Into The Sun





PlayTheMusicLoud

Storm...

Blues Brothers - Ghost Riders in the sky





PlayTheMusicLoud

Goodbye SGE

Tjosan, uppdateringen är inte vad den varit och så kommer det nog fortsätta vara men kolla gärna in någon gång då och då ändå :)

Idag hade jag min sista spelning med SGE, någonsin? Det känns rätt tråkigt för det har varit ett trevligt gäng och jag har trivts de 3 år jag spelat där men, men, life goes on :)

Vi spelade iaf på (för?) Kommunfullmäktige idag, Kommunfullmäktige är då "den högsta beslutande församlingen i svenska kommuner" alltså där Skellefteås högsta höns sitter och bestämmer saker.
Spelningen gick rätt bra allmänt och för er som satt och såg på Tv Skellefteå eller lyssnade på Radio Skellefteå runt 13.30 hörde oss live.

Måste tacka alla i SGE för de här åren och terminen för vissa som vi spelat tillsammans, tack :)

För er som vill ha videobevis att vi spelade i Bergsbykyrka kan ladda ner det om ni trycker på den tjocka, understrykna texten här under. Nu lägger jag upp dem här mest för resten av SGE men ni andra får också ladda hem dem om ni vill :)
Det är inte proffsfilmat direkt men mamma var så duktig som hon kunde, försöker mig på telepatisk kommunikation ibland för att få det "rätt" filmat men det gick inte så bra.... :P

Det är inte meningen att se ut som en spännis, glömde att knäppa sista knappen :P

SGE - Spelning i Bergsbykyrka, 720p, alla låtar är en egen video och allt "mellan snack" är borta, HD-kvalité 720p. Rekomenderas att ladda ner :)

SGE - Spelning i Bergsbykyrka, PAL, likadana klippt som den övre men i PAL (DVD-kvalité) istället för er som har klena datorer :P

SGE - Spelning i Bergsbykyrka, Den oklippta sanningen 720p
, precis som klippen var när jag la över dom från kameran, allt är dock inte med utan några "mellan snack" är borta.

För att ladda ner det där behöver ni ett "torrentprogram" och då hör µ-torrent till de bästa om ni sitter på PC, ladda ner det.
Om ni använder Mac så har jag inte någon större koll på vad som är bäst men vi har Transmission installerat på dom här hemma. Det är inte säkert det börjar laddas ner direkt men låt programet vara igång så ska ni se att det funkar efter ett tag :)


Avslutar med en låt som jag känner blev SGEs "main song" när vi var feat Main och Hasslow


Eva Cassidy - Fields of Gold





PlayTheMusicLoud

EU-valet?

Var och körde cross på bana för första gången igår, rätt jobbigt men kul :)
Lånade Sundbergs 450 cc och till en början gick det väl inget vidare men innan vi drog så kändes det som jag hade börja få in känslan. Får se om det blir ett köp av cross nästa sommar :)

Imorgon hade jag tänkt dra ner på stan och rösta i EU-valet, just nu står det mellan Piratpartiet och Miljöpartiet får se vad magkänslan säger imorgon.

Gonatt :)

Snow Patrol - I Am An Astronaut






PlayTheMusicLoud


Okej nu ska vi se....

Uppdatering om veckan som var:

 Onsdag hade jag praktik på Skelleftebränslen, började 05.00 och slutade 16,00, en rätt slitsam dag.

Torsdag hade vi kursen "Säkerhet på väg" på skolan och fredagen "Logistik".

Helgen var lugn, jag såg inte Eurovision song contest så jag har inte så mycket att säga där. Kul att "grannarna" vann iaf.

Söndagen började med stek i solen och sen for jag och testade gymmet på 360. Fräsht, luftigt, nytt och ljust är väl en bra sammanfattning av lokalerna och maskinerna. Jag diggade "trappmaskinen" den var lite annorlunda :P
Efter ha tränat klart drog jag mig hem för att duscha och byta om sen vidare till pizzerian i Bergsbyn för att käka med SGE. Sen blev det konsert, inspelning av skiva och fika :)

Måndag blev det engelska hela dagen för att komma ikapp och nu är det bort gjort och klart. Efter det bar det av till stan för att prova kostymer och det blir nog mest troligt att jag köper antingen på Dressman eller Hanséns, ska tillbaka dit imorgon och prova några andra modeller de fått hem. Tycker egentligen det här med kostym och hela baletten är överskattad men, men, det är ju tradition...

Idag, lung dag.

Imorgon, projektredovisning. Ingen information om hur vi ska presentera det och hur långt presentationen ska vara så jag har inte förberett nånting, får se hur det går.... Dagen slutar =  långhelg :)
Efter skolan ska jag som sagt in till stan igen för att "förhoppningsvis" köpa någon kostym

Här är två låtar som vi spelade i Bergsbykyrka i söndags.

SGE - Mountain Village




SGE  - Fragile

Är det någon som skulle vilja ha numret till "proffsfilmaren" så är det bara att höra av sig........ -_-





PlayTheMusicLoud

Ursäktar för min inaktivitet

Har som sagt inte uppdaterat på länge vilket faktiskt känns ganska skönt, det tar ju faktiskt en hel del tid att uppdatera den även om man inte har så mycket vettigt att säga.
En längre inlägg kommer iaf imorgon men till dess, Gonatt

Sting - Fragile




PlayTheMusicLoud

Finns inte på youtube..... :/

Har varit på Dags, naturkunskapslärarens, gård idag och lyssnat på hans teorier om hur illa det kommer gå för människan om vi inte ändrar våran livsstil. Tycker det mesta av det han säger är vettigt om man tänker efter lite men jag tror det är så jätte många som inte håller med mig :P

Kortfattat kan man säga att han har lite samma tankesätt som Amishfolket fast i en "lightare" form. Han menar inte att vi ska leva utan el och rinnande vatten men att vi ska gå bak några åren i tiden där många var åtminstone lite självförsörjande.

"Liv föder liv"

Kortfattat och bra :)




Daniel Powter - My So Called Life




PlayTheMusicLoud




Green Day

Från deras nyaste platta "21st Century Breakdown"

Green Day - Know your enemy





PlayTheMusicLoud

Folk-metall rockare från Finland :P

Korpiklaani - Wooden Pints




PlayTheMusicLoud

Live TV Blooper

Hittade en länk där dom hade listat de 10 roligaste reporter tabbarna och jag trodde jag skulle avlida när jag såg den här, hahaha:




Den här var också riktigt kul :)





En remix av en reklam, diggar tanten som kommer in runt 3.00 :)
"Rap Chop"





PlayTheMusicLoud

Indianer

Rätt kloka människor verkar det som, vi fick se en video på naturkunskapen där det var en indian som satt och snackade om hur vi måste förändra oss så att inte vi (människorna) går under.

Hittade "korta" klipp från filmen men jag antar att de flesta inte kommer att orka sitta och kolla igenom någon av dem, här är dom iaf;

Mest intressant                                   Spola fram till 2.25 om du inte orkar se allt


Minst intressant                                            



Musiken idag:
Drängarna - Den siste mohikanen





PlayTheMusicLoud

Crime deterrent

Har suttit och kollat runt om hemförsökringar ikväll och kommit fram till att det är bra att kolla de olika försäkringsbolagen innan man bestämmer sig. Det billigaste jag har hittat nu är på Länsförsäkringar och kostar 385:-/år, vilket är rätt bra, och det dyraste erbjöd Gjensidige som ville ha 1103:-/år, de 718 kronorna som skiljer kan man ha roligare för än slösa på en försäkring.

Sen skulle jag ha haft mig en ny mobiltelefon, det är ingen som har en Sony Ericsson C905 liggande som är till salu för en liten peng? :)

Det skulle kanske inte vara så dumt med en mobiltelefon som har "crime deterrent", jag kanske får leta vidare efter en sån :P




Fall Out Boy - Headfirst Slide Into Cooperstown On A Bad Bet






PlayTheMusicLoud


***

Tänkte bara utnämna mig själv till grillmästare och lägga upp en gammal hit, cya :)


Aqua - Dr Jones





PlayTheMusicLoud

RSS 2.0