Mer ös i byn ikväll..

Har just kommit till hotellet nu efter en dags slit i ett rum där temperaturen låg run 1 -2 grader :P

Är Crusing här i Umeå ikväll och det kryllar av raggare och annat löst folk ute. Självklart måste vi till Skellefteå så tidigt som möjligt imorgon för att lägga golv i nått rum på lasarettet, annars hade det varit trevligt att gå ut ikväll.

Nu ska jag iaf försöka sova, är dock jävligt varmt här i rummet och varannan minut kör det förbi nån raggare med hög musik så jag får se hur det går. Gonatt


The Refreshments - Banditos





PlayTheMusicLoud

Ett. två, tre

Som jag skrev igår och som ni säkert har hört idag så har Michael Jackson dött, om han nu har det...
I alla fall så har de kommit fram till han inte ska kremeras, han består av 86% plast och ska därför smältas ner och återvinnas till lego så att barn kan fortsätta leka med honom....


Hade som sagt sovmorgon i morse men frukosten togs bort "redan" 09.30 så man var så illa tvungen att gå ner vid nio för att få i sig lite fika. Efter det gick jag upp på taket och la mig där uppe i en solstol i 30 min, längre än så vågade jag inte ligga där. Sedan gick jag ner och la mig och sov en stund :)
Var även in på Musikanten, en musikaffär här i Umeå, och fastnade med en halvakustisk Fender i famnen i typ 30 min. Kan säga att det var nära att det blev ett imuplsköp. Jag skulle ha haft mig en ny halvakustisk westerngura så jag fick slänga ut, eller möjligtvis sälja min Norman. Norman guran var den gitarren jag spelade på när vi (FP3) var uppe på scenen på torget och sjöng på studenten. Någon som är sugen att köpa, kan till och med signera den om nån vill :P
Får se om jag hinner springa in på Musikanten imorgon igen och klinka lite mer och då kanske det blir köp ändå, 3695:- är dock lite pengar :/
Men det kan det nog vara värt :)

Var lite skillnad på arbetsklimatet idag, från att ha jobbat vid en brännugn i Husum där det var drygt 30 grader varmt till att jobba på Icas centrallager där temperaturen ligger runt 10 grader. Kändes lite fel att ta på sig jacka när man visste att det var ca 25 grader ute :P


Fortsätter på Michal Jackson-tema men här med en svängigare cover på "Smooth Criminal"
Alien Ant Farm - Smooth Criminal




PlayTheMusicLoud

Dött i Umeå....

Kan inte rekommendera er att gå ut här i Umeå en torsdagskväll, det var rätt dött.

En kille/gubbe jag just hört har dött är Michael Jackson, även om han var ful och äcklig så har han ju gjort rätt mycket hyfsad musik.

Här har ni en låt från väldens mest sålda album, över 100 miljoner exemplar världen över, med samma namn

Michael Jackson - Thriller


Det är den långa versionen med lite mer spännande figurer, "Akta varulven" :P





Michael Jackson - Dangerous, live@MTV




PlayTheMusicLoud

Sliten krigare...

Vi är nu klar med läggningen på m-real i Husum och nu ligger jag på hotellet i Umeå. Vi ska laga några golv på Ica här imorgon men vi får inte börja förrän kl 14.00 så det blir rent sovmorgon imorgon.

Vi har varit vid en brännstation och jobbat nu de senaste dagarna och om ni tycker det är varmt ute när ni ligger och steker så har ni inte jobbat i ett rum det är dryga 30 grader i :P
Det känns ganska tragiskt att vara inne och jobba i det här kanonvädret, det skulle kännas bättre att ligga på en strand. Dom har en pol på taket på hotellet så vi får se om man hoppar i den senare men det är inte samma sak.

Vill också försöka att få alla att förstå att Rix Fm suger, Mix-megapol funkar och P3 är den radiokanalen som är absolut bäst. "Rix Fm - Bäst musik just nu" är det samma musik som som är bäst nu som för ETT år sedan? Efter 2 timmars lyssnade på Rix Fm så så har du fått höra 14 låtar som är minst ett halvår gamla och riktigt uttjatade sedan och 3 låtar som är relativt nya och då har du också hört hela deras spellista..
Tacka vet jag P3

Nu ska jag ta mig en powernap, det känns att man inte är van at jobba, sen blir det väl utgång ikväll.


Jag har kommit fram till att den här låten är jäkligt bra :P
Kings of Leon - Use Somebody





PlayTheMusicLoud


Kundvagnsbail :)

Imorgon bitti åker jag ner till Husum för att jobba en vecka så det kanske blir ännu sämre uppdatering än vanligt, jag har iaf nått att skylla på :P



Tack för en trevlig midsommarkväll och tack Säljedal för det klockrena avslutet på kvällen, jag höll på att dö av skratt... :D

Kunvagnsåkning nedför Lasarettsvägen;





Jääävligt tung hiphop... :P

Latin Kings - De e knas







PlayTheMusicLoud


Glad Midsommar :)




PlayTheMusicLoud

Känner mig som en Shopaholic :P

Har varit i en heldag i Umeå idag. Skulle på kontroll på lasarettet angående mina tänder och vi bestämde att det inte kommer bli några skruvar i käken förrän jag muckar, alltså på ett år.

Resten av dagen tillbringades i Umeå centrum och jag känner mig ändå rätt stolt. Lyckades köpa 3 st långärmade tröjor och 5 t-shirts, det händer inte ofta jag hittar mer än två plagg per gång. Å andra sidan är jag väl ingen som hänger i stan i väntan på kläder. Det är dock ungefär 40 gånger roligare att gå i någon annan stad än Skellefteå när man har såna ärenden. Det roliga är dock att det är tröjor jag normalt sätt inte skulle köpa, färg och tryck mässigt, men man kan väl ända sig :)

För att det här inte ska börja likna någon klädes/mode blogg på något sätt måste jag också berätta om min nya favoritaffär, Media Market <3, jag blev kär. Ca 3400 kvm full med hemelektronik och diverse vitvaror. Det som var absolut bäst med stället var att man fick testa allt. Alla 200 (?) mobiltelefoner som satt på väggen var igång, alla stereor var ikopplade, alla kameror var igång osv. Efter en timme var moder och Linn less men jag hade bara hunnit halvvägs, här vill jag jobba :) :P



En mycket bra låt;

Brolle Jr - Watching the Stars





PlayTheMusicLoud


Det är över nu...

Jag har legat och tänkt nu på morgonen att jag kommer aldrig mer vara på Anderstorpsskolan igen på grund av studier och jag kommer inte vara där mycket av andra anledningar heller.

Skolan har varit en rolig trygghet det känner man, jag vet att jag ska in i lumpen på ett tag men vad väntar där? I skolan har man gått i 12 år och alltså tillbringat en stor del av sitt liv. I skolan vet man vad som väntar och man har egentligen inga större krav på sig, allt blir serverat. Det här med att klassen splittras det känns inte lika konstigt för dom personerna kommer man garanterat stöta på ändå.
Det är just hela skolan som känns, ska jag säga "otryggt/konstigt", att lämna. Jag visste vad jag skulle göra måndag morgon/dag, tisdag morgon/dag, onsdag morgon/dag osv. och när fredag kom var det skönt att det blev helg och sen upprepades bara det där.
Skolan är också en väldigt social bit, man träffar grymt mycket folk och de flesta man känner skulle man inte ens lägga märket till om det inte var för skolan.

Självklart känns det ju skönt och bra att gå vidare, det är nu det "vuxna" livet börjar, men det kommer kännas som en pusselbit saknas ett tag.

Tackar FP3 och resten av folket jag mött på Anderstorpsskolan för dessa tre år :)


Jag må väl kasta upp lite bevismaterial på att man verkligen har tagit studenten :)





Gyllene Tider - Det är över nu






PlayTheMusicLoud


För jag har tagit studenten,.....Fyfan vad jag är bra :D

Våran finstämda sång på stan idag, tack för oss i FP3 Transport/Anlägning och kom ihåg "Storleken har betydelse" :)


SKÅL!!


FP3 - Trubaduren





PlayTheMusicLoud

Skål för den

Imorgon på stan

Magnus Uggla - Trubaduren




PlayTheMusicLoud

Drive-by

Nu är det bara "lek" kvar i skolan, äntligen :P

Har inte blivit blöt än i vattenkriget men och andra sidan har jag inte varit på skolan så mycket.
Idag drog vi en drive-by med tre bilar och vattenballonger mot Balder- och Kaplanskolan men som synd var det inte så mycket folk ute. Det blev dock några fullträffar.
Bäst var när Blomman laddade ordentligt för att kasta en vattenballong men ballongen hann gå sönder innan den lämnat bilen så Jimmy blev ganska blöt :P

Om allt blir som det ska så kan ni som ska på skolan på torsdag lägga mobiltelefonen i en plastpåse för säkerhetsskull :)


Var och lyssnade på "muskiarnas" vårkonsert ikväll och det lät bra. Mest lamt var "Teenage dirtbag". Covern på Nightwish cover på "Over the hills" tyckte jag inte lät alltför bra heller men så lyssnade jag på Nightwish version nu när jag kom hem och den sög då ännu mer, så det var bra gjort :P
En bra konsert i i helhet som sagt.



Årets sommarhit? :P

Xtra And The Lab Sound System (Grotesco) - Solstingeling





PlayTheMusicLoud

Scteeekande sol...

Tänkte bara tacka the one and only Fp3b för en trevlig kväll med brännboll, mat, vollyboll osv. Cred till Alle och Joel som styrde upp det :)


Ska nu sätta mig och skriva ner nått för engelska redovisningen imorgon, kanske mitt sista skolarbete någonsin. Skönt :)


Här är de requestade bilderna från Aitik


EDIT:
En bild från kvällen, stal bilden härifrån :P




Pugh Rogefeldt - Små lätta moln





PlayTheMusicLoud


RSS 2.0