Snabbis

Testerna för Specialistofficersprogrammet gick väl både bra och sådär :P
Fystesterna var inga problem men det teoretiska MHS-provet var rätt så jäkligt. Det tog ca 3 timmar att göra och handlade i stort sett bara om logiskt tänkande, alltså typ ett iq-test. Resultatet fick man inte reda på utan det skulle man få veta om man kommer med till nästa tester.

Fältveckan/dagarna var lärorik och kul, så mycket kaos blev det faktiskt inte utan vi skötte det mesta rätt så bra. Det var bara när vi skulle riva förläggningen och köra tillbaka allt till A9 som tidsplanen failade.


Det blir ingen uppdatering till helgen då jag ligger i skogen utanför Boden då, men på två veckor så syns vi.







Jag kan inte bestämma om den här versionen är bättre än originalet, tror inte det, men skön är den:

Sofia Karlsson & Augustifamiljen - Send me an angel






PlayTheMusicLoud

Ingela la la la

Vård, vård och lite mer vård av lastbilarna, hullastarna och släpen. Det är ungefär det som har hänt i veckan.

Nu till veckan så ska vi ut i "fält", vi ska gruppera på en stor plan utanför en byggnad ca 3 km från A9. Känns rätt så lamt. Vill vara mitt ute i skogen och iaf några mil från A9 men icke. "Organiserat Kaos" som befälen har valt att kalla övningen, ska bli roligt och se om dom har rätt :P

Testerna till Specialistofficersprogrammet är nu på tisdag, då får man se om man når dom fysiska kraven och har tillräckligt mycket/ (lite? :P) innanför pannbenet för att komma med i slutsorteringen. Antar att det inte kommer vara så mycket svårare än vid mönstringen men det lär ju visa sig.


Den här har varit väckningsmusiken i veckan, en bra start på dagen :)

Robert Broberg - Ingela

 

 

PlayTheMusicLoud


RSS 2.0