Pics and music

Här har ni en hel del pics att kolla på, dom hamnade som vanligt inte som man vill när man laddar upp många, men det orkar jag inte bry mig om.

Kvällen natten i Umeå är en natt jag sent glömmer, den var rätt så random men kul :P

Nu är det näst sista gången jag åker till Boden för att hoppa i de gröna kläderna :D Hemma igen på en och halv vecka. Tjo :)







Ni får en till låt med Isak Strand, tycker han är grymt skön :)


Isak Strand & the Resin Band - Put On Your Dancing Shoes

 

 

PlayTheMusicLoud


Tjingeling

Påväg till Umeå och Brännbollsyran, missade tyvärr alla matcher pga en knepig mage och dålig tidsplanering men nu är jag som sagt påväg. Innan måndag kväll så har jag laddat upp bilder från Skåne och jag kommer nog lägga upp något videoklipp också. Imorgon åker jag direkt från Umeå ut till bushen, mormor, har inte varit där på ett år så det börjar vara dags. Ha en trevlig helg allihopa, cya :D Sjukt bra låt som Blomman hade lagt på min spellista på Spotify, tack :)

Isak Strand - Pick Me Up

 

 

PlayTheMusicLoud


"Tvåan klar" "Rummet klart"

Ligger nu i tältet och väntar på att det ska bli lunch, veckan som gått har inte innehållt allt för många överraskningar. Första och andra dagen var så grymt tråkiga. Det fanns absolut inget att göra så jag sov, åt, solade, sov, såg film på telefonen, åt, tränade, stod post, sov osv. På onsdagen började vi få körning och i lördags så omgrupperade vi hit där vi är nu på ett nedlagt flygfält. Gårdagen var en av de roligare jag har haft på länge i de gröna kläderna. Vi hade fyra timmars praktisk utbildning i Strid I Bebyggelse. Ett antal övningshandgranater och en massa patroner förbrukades och idag 12,30 har jag vidareutbildning i SIB :) Under veckan har vi även fått några nya kompisar, första var bronxmasken Jocke och hans kusin Oskar. Sen hittade vi mördarsnigeln Leif och den döda musen Per som vi tog farväl till genom att elda upp han. Sista polare jag hittade var ödlan Hugo som gömde sig i en av våra containrar, en trevlig och lugn kille som fick ett nytt hem vid en solig stubbe. Resan hem kommer att ske på torsdag och enligt rykten så åker jag inte till Boden förrän på måndag, vilket skulle vara grymt skönt ifall det stämmer. Sew jo soon agein, bye ;) Är, som ni kanske vet, ett litet fan av Eminem och här är hans nyaste singel Not Afraid, http://www.youtube.com/watch?v=c8E8h_Fhb5w PlayTheMusicLoud

Im going down again

Sorry för den dåliga uppdateringen men jag har faktiskt inte haft så mycket tankar på att skriva nått här. I stort så var övningen förra veckan inge speciell, den roligaste dagen var fredagen då vi hade strid med skarp ammo. Annars har dagarna bara passerat utan att man reflekterat så mycket. Det är synd att det inte går ladda upp bilder från telefonen, för som bekant så säger ju en bild mer än tusen ord. En grej som är bra där nere är att det är riktigt vackert på vissa ställen. Att steka i solen har inte gått så bra då vi knappt har sett solen, förhoppningsvis så gärdet bättre till veckan. Vi har roat oss med att försöka gå på händer och innan jag munkar så ska jag kunna gå med kontroll och stil, det är ett löfte ;)

Jag ligger på tåget nu och är påväg ner igen, har just set klar Twilight New Moon. Såg första filmen på tåget hem och dom var, som många säger, riktigt bra. Gillade dock den första bättre. Ska bli kul att se nästa film när den kommer. Ska försöka komma ihåg att skriva här i veckan, men det är inte säkert det finns så mycket att berätta.

Låten jag somnar till ikväll blir Yiruma - River Flows in You
Godnatt



Don't forgett:
PlayTheMusicLoud

My new teddy is awesome :)

Åter påväg till Boden, fast för första gången så sitter jag på bussen och gör ett inlägg. Det här jag min nya nalle att tacka, min HTC Desire. Jag kan bara stämma in i lovsången, den är underbar. Det är iofs min första smartphone men jag har pillar på iphone en hel del och jag gillar den här bättre :) Det är dock småsaker jag måste anmärka på, det är iofs programvaran och det finns säkert applikationer att ladda hem för att fixa en del av problemen. Ett exempel är att man inte kan använda en låt man lägger in på telefonen som ringsignal och att ljudet när man får sms är aningen lågt. Men det är bagateller och som sagt går det säkert att fixa med någon app.

Sedan jag skrev sist här jag varit i fält en vecka, tackat nej till NBG efter en massa funderade, varit med och lastat fordon på en båt som åkt till Skåne, haft plutonsfest, varit till Schenker och bestämt lite om sommarjobbet och fått min nya telefon.

Imorgon åker jag ner till Skåne för att ha den första övningen av två. Det är ju som jag sagt tidigare en stor jäkla övning med nästan alla regementen. För våran del så kommer det inte vara så mycket att göra, kan bli långtråkigt men jag hoppas dom hittar på nått åt oss ändå. Sen kommer man förhoppningsvis kunna börja jobba på brännan :)

Att åka till Boden på en lördag suger mer än vanligt men det ska bli kul att åka ner till södra delen av landet imorgon. Jag kommer säkert göra något inlägg under veckan och om inte så kommer det ett nästa onsdag då jag åker hem igen. Resan från Skåne till stan kommer att ta ca 20 timmar så då kommer jag garanterat ha tid att skriva... Det ska bli intressant att se hur set här inlägget ser ut på datorn sen, det gick inte att bädda in ett youtubeklipp VIA telefonen så ni får länken istället.

Hej så länge :)

Shinedown - If You Only Know







PlayTheMusicLoud

RSS 2.0