Trästocks, Besök av okänd "mörk" man, PDOL, "Piss-raggarn" Kusmark, Lumpen......

Hej bloggen och mina trogna , men få, läsare :P
Nu var det ett tag sen sist igen och det kommer inte bli bättre nu fram över heller, imorgon åker jag iväg till Boden och blir där i iaf 2 veckor. Vet inte hur det kommer att gå, är sliten som satan just nu efter en mycket trevlig helg :)

I fredags åkte vi iväg till Piteå för PDOL, något impuls men det är sånt som är kul. Förfest hos Viktor och sen in på området för att se Dead By April och Hammerfall och schejka loss i tälten :)
Både Dead By April och Hammerfall var riktigt bra och satan vad folk det var, precis som det ska vara :)

Ett tips från cochen: Om man är och ser på en artist/grupp och det är jäkligt mycket folk, trångt och flera stycken om håller på att trampa på och knuffa en. Var vildast av alla, det funkar :) Så fort man började hoppa lite, sjunga och leva jävel så fick man en liten folkfri ring runt om sig :P

Iaf så var det riktigt trevligt på området och sen var det dags för färd hem mot Viktor igen och efter Gunne hade hällt ca 2 liter vatten på en sovande Nicke så blev det sömn i bilen för att undvika hämnd :P
Det är inte skönt att sova i en sur-gammal Merca jag jag upplysa er om....

På morgonen/dagen gick vi och åt på en pizzeria i närheten och efter jag, Gunne, Nicke och Daniel brustit ut i vacker gratulations sång till/åt? Sälje så bjöd ägaren på en cider åt födelsedags"barnet" :P Han fick också ett ljus på sin tårta och en liten svensk flagga. Trevlig pizzeria det där :)

Efter en god pizza bar det av till Kusmark till "Byafesten" där, förfest hos Frank med bad osv. Najs :)

Nu sitter jag här som en sliten krigare och imorgon blir det ännu mer "krigar lek" :P
Jag ser lumpen som en lång lek som jag hoppas och tror kommer bli riktigt rolig, och om det är någon som är i valet och kvalet om dom ska gå eller inte så tycker jag att det bara är att satsa stenhårt på lumpen. "Man lever bara en gång och den gången är nu" som Nocie sjunger. Nu känner jag att det blir lite budskap i mitt inlägg men det är bra det :). Jag har som mål att inte bli en vanlig "Svennson" som har levt hela sitt liv på samma sätt och på samma ställe. "Man lever bara en gång" ta vara på tiden :)

Det var allt för mig den här gången, vi hörs ;)


Ni får ursäkta bildkvalitén :)








Vet inte hur många gånger jag har hört den här i helgen, här är den iaf en gång till. Rätt fin låt faktiskt :)
Dead by April - What can I say



PlayTheMusicLoud

Trästocksfestivalen har börjat......

Mat och sen mot Nordanå.

Deportees,om jag hinner. Noice, John ME, The(International) Noise Conspiracy och Black Bonzo ska lyssnas på iaf :)


Black bonzo - Lady of the light




PlayTheMusicLoud

....

Gokväll, nu var det ett tag sedan sist igen. Är i Luleå nu och jobbar, kom hit i söndags och åker hem imorgon. Hade redan tackat nej till att jobba i veckan egentligen nere i Ö-vik men så ringde chefen i fredags och frågade om jag inte kunde komma till Luleå och tvätta och olja några golv på Universitetet. Så jag har varit där i två dagar nu.

Det mesta på Luleå Universitetet är ju stängt nu så jag har en nyckel som passar till i stort sätt hela stället, jag skulle vara ganska billig ifall jag tappade bort den sa Anders, chefen. Det var tydligen en elektriker som hade tappat bort en sån där nyckel förra året och då var de tvungna att byta lås i hela universitetet, det hade kostat 1,2 miljoner.....

Hade tänkt skriva ett lite längre inlägg ikväll men jag fastnade på youtube efter Blomman hade länkat en video åt mig och nu ska jag gå och lägga mig.

På torsdag börjar Trästocksfestivalen, trevligt, trevligt. Några artister ska man absolut se men det blir nog att hänga på området rätt mycket. Är synd att samban nästan har lagt ner, var grymt rolig spelning på Trästocks för 2 (?) år sedan.
Aja... Gonatt

Var de här två klippen han länkade till, Grymt roliga killar :)

RAW Comedy Club - Markus Birdman
Lättsam humor




Raw Comedy Club Aron Flam
Ironisk
Bisarr och lite svårare :)




En trevlig melodi :)

Lars Vegas Trio - Sjung! Sjung! Sjung!





PlayTheMusicLoud

The Hangover

Kom just hem från bion, har varit och sett The Hangover (Baksmällan) och det var absolut den roligaste filmen på länge, helt underbar. Se den :)

Sitter vis Isas dator nu och direkt hon märker det kommer hon börja whina, så det blir ett snabbt inlägg.

Ska köra till Luleå imorgon bitti för att jobba och sen vidare till Gällivare på tisdag för att jobba så nu ska jag krypa i kojs Gonatt

Ed Helms - Stu's Song




PlayTheMusicLoud

Tjeeena, de var längesen...

Dålig uppdatering nu i veckan så här är en kort summering:

Söndag, kom till stan på morgonen, åkte till lassa för att lägga ett golv där, klar vid 22.30, åkte hem till moder, dusch och sen till Sunnanå, där jag bott hela veckan, för att vara hundvakt.

Måndag
, "chill dag", var på stan och traskade lite, bad och sen filmkväll.

Tisdag, lång inlinestur, nya däck till bilen, bad, volleyboll.

Onsdag, inlines, bad, middag, alkohol, Björn Rosenström, irriterad/avundsjuk fyllechaffis, bad, stadsfesten, gratismat, ont i benet, sömn.

Torsdag, promenad vid 07.00, "hundskrälle", sömn, frukost, in till stan, middag, bad, volleyboll, springtur, boxningsmatch mot boxarsäcken, promenad in till stan, sömn.

Fredag, frukost....

Tror det var längesen jag har gått så mycket som jag har gjort i veckan, har varit ute i minst 2,5 timmar per dag och traskat. Men det känns skönt, måste börja med lite hårdare träning nu. Är ju inte ens en månad kvar innan jag rycker in i lumpen.

Ikväll blir det att vara uppe hos Nicke och sen får man se om man orkar gå in på festivalområdet. Hälften av folket ska dit och hälften inte. Har inte köpt någon biljett och det känns dyrt att betala 400:- för att gå in men man kan väl förhoppningsvis fixa nån billigare om man nu ska in.

Försökte ju styra forsränning i helgen men det gick inge bra, var bara 2 st som var taggade :P
Hade iaf tänkt försöka få ihop nå folk så man fick testa forsränning innan jag "rycker in" alltså innan den 27/7 och förhoppningsvis lyckas jag övertala några fler :)
Är det någon som är taggad så hör gärna av er, lämna en kommentar eller nått.
Är själv mest sugen på X-Treme Turen, "ska det va så ska det :)" men några tycker det blev för dyrt, om det inte blir den turen så kommer det bli Adrenalin Turen. Här har ni deras hemsida om ni vill kika in Wilderness Adventure Vindeln.

Vet inte riktigt vad det är för folk som läser min blogg men det spelar ingen roll om jag inte ens har träffat dig, är du taggad på forsränning så hör av dig :)


Såg just att på Tiger Lou´s hemsida att de inte har skrivit in Stadsfesten i deras turneschema, skäms dom? :P

Tiger Lou - Functions




Det är såhär det ser ut när jag tränar, bara så ni vet :P

Salem - Roxy



Om jag nu inte går in på området ikväll får ni applådera, jubla och sjunga med för mig också :)



PlayTheMusicLoud

RSS 2.0