En Midsommarhelg 2012 och lite till

Efter turer hit och dit i mitt huvud bar det till sist av till Lillholmträsk med ett härligt gäng. Dagen började som vanligt med försening men efter några turer runt stan var vi påväg. Landade först hos moster med familj för midsommarlunch med sill, potatis och nubbe, bygge av midsommarstång, små grodorna, björnen sover (osv), båthäng i sjön och myggbett av monstermyggor.
När klockan var dags för middag blev det en promenad över till Linus för grillning och ölhäfv. Mindre folk än förväntat med ändå en trevlig kväll med "dansgolv" som slutade med brasa innan sömn i en trång och lite för lite uppblåst Jyskmadrass.
 
 
Lördag åkte vi tillbaka till stugan och åt  innan det bar av mot staan och mot Falkträsket.
Häng hos Ove, tokmycket mygg, tejp i pannan och en härlig blandning alkohol som slutade med lite mer alkohol och en såndär lucka....
Vitberget, stuga, mattjuvar.
 
 
Söndag häng hos mig med jordgubbar, glass, grädde och En gång i Phuket. Är nog den bästa svenska filmen jag sett.
Inlines, klättervägg, Kungsgrillen och Sherlock Holmes.
 
 
Måndag, Chi gong med Kippelito för andra gången. Den löjlighetsfaktor och okoncentrationen man kände första gången hade på något vis försvunnit och det var riktigt rofyllt. Medelåldern hade iofs sjunkit typ 20 år och det var mer folk så det bidrog till lugnet. Har börjat gilla skiten så jag kommer nog hänga på Nordanå resten av måndagarna till augusti :)
Efter det blev det ett pass på gymmet, lite ångest och häng vid Ainas.
 
 
Idag blev det en runda Broarna runt, första för året och första löppasset på cirkus två månader, 20.15 blev tiden. Har egentligen ingen koll på hur lång sträckan är men den ska mätas upp nästa vända. Ska planera lite bättre så man slipper springa i spöregn då bara.
 
 
 
Kvällens musik får bli soundtracket från En gång i Phuket
 
James Cartriers - Anya
 
 
 
 
PlayTheMusicLoud
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0