Någon som vet vad det är för fel på min rygg?

Börjar vara less på att skriva att vi har det lugnt men om jag inte gjorde det skulle jag ljuga :P

I måndags så hade jag min första Radio 180 utbildning, väldigt grundläggande men endå givande. Eftermiddagen på måndagen tillbringades med att diskutera med kapten vad vi skulle hitta på i veckan och vårda hjullastaren.

Tisdag började med fortsatt vård, vinschutbildning och sen var vi ut och hörde med "pjäsaporna" hur dom tykte våran plogning var. Vi fick även se när dom sköt skarpt med Haubits 77, ballt :)
Sen var det lunch och resten av dagen fick vi fri tid att plugga till hjullastarprovet, träna och ta det lugnt. Varför inte åka in till Luleå tänkte jag? Sagt och gjort jag, Foppa, Westberg och Mannelqvist åkte in, gick på stan, åt gott och drack bira. Riktigt avkopplande.

Onsdag? sovmorgon, prov, mat, träning...

Torsdag och fredag hände det dock lite mer.

Torsagen tränade vi på att växla rullflak och containrar, det var 22 minusgrader och det blåste, det var kallt ute.

Fredagen så fick vi en lista på grejer som skulle göras och till vårt förfogade hade vi tre lastbilar, en hjullastare och en minibuss. Som vanligt när man är den som håller i trådarna så ska det krångla.
Det började med att Foppa backar in i en garageport så att en ruta går sönder, jag blir smått irriterad, det är inte ens trångt där han backar och garageporten sitter på en byggnad som är ca 200 meter så att han skulle ha missat den i backspegeln är rätt minimal. Det fortsätter med att lastbilen som jag ska ha inte startar och samtidigt ringer gubbarna och säger att tankcontainrarna som skulle iväg och lämna inte ryms där som ska stå.
Så jag pratar med Sergeanten och han säger att jag ska åka dit och kolla och höra av mig om det inte går att få in containrarna där dom ska vara. Jag åker dit och det enda man behöver göra är att flytta om lite så får dom plats, kan nämnas att det var 4 stycken som satt och sa att dom inte skulle rymmas..... Lyft på arslet era lata jävlar!

Det fortsätter att vi ska upp och hämta en lågtryckspanna som står på en pall så vi tar en lastbil med oss och jag och Ericsson åker upp med minibussen. Väl när vi fått upp pallen på lastbilen ska vi lastsäkra den. Det är nu ca 26 minusgrader ute jag står där uppe och håller på att spänna fast den medan en av filurerna som kör lastbilen, han som borde lastsäkra skiten, står bredvid som ett fån.
Efter en stund säger Ericsson, "Haha, Åström kolla dig i backspegeln"  Jag gör det och ser att hela nästippen är vit och resten är röd av kylan. Jag har förfrusit nästippen, underbart.... Eriksson igen "Oj, jag trodde det var fastfruset snor".
Resten av dagen var jag allmänt irriterad.

Det var skönt att komma hem i helgen, jag har bara tagit det så lugnt som det går.

Sen har jag jävligt ont i ryggen, nere i svanken. Känner mig som en gammal gubbe för jag klarar knappt böja mig ner och knyta skorna och sjukgymnasten vet inte riktigt vad felet kan vara heller..


Jag har också köpt en Ukulele i helgen, kul litet instrument. Ljudkvaliten är väl dock sådär men å andra sidan så kostde den bara 400 kr. I Will Be The Next Ukulele Master :P





En skön lät jag fick höra på Takt och Ton i Luleå

Tori Amos - Cornflake Girl

 

 

PlayTheMusicLoud


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0