"Är du helt dum i huvudet?"

Min misströstan förra söndagen var helt i onödan för det har faktiskt varit en riktigt rolig vecka :)

I måndags så började dagen med sista delen i kalltväderutbildningen, vilket innebar att vi skulle kyla ner både händer och fötter och sedan värma dem.
Vi var inne i kallgaraget, där temperaturen var max -2, vi tog av oss en av skorna och ställde oss barfota på golvet som var lika kallt. Fan vad det krampade i foten.
Efter att ha stått på ett ben i ca 2 minuter så gick vi ihop i par och tryckte upp foten i varandras armhålor och satt och myste tills foten fått tillbaka värmen. Det funkar riktigt bra men det känns väll sådär att ha någons fot i armhålan :P

När detta var klart så hade vi mediautbildning som handlade om hur vi skulle hantera en reporter om något har hänt och vad vi får/inte bör skriva på tex facebook och bloggar med tanke på att kriminella ligor kan använda den informationen för att tex komma åt våra vapen eller ammunition.


Efter lunchen så började veckans uppgifter. Vi började att hämta plogar till hjullastarna och Ericsson körde i diket, det var väl ungefär vad som hände under måndagen.
Under  resten av veckan så har det blivit många timmar i hjullastaren, vi har plogat upp ett antal kilometer väg och även några grupperingsplatser mitt i skogen med hjälp av en karta.

Det mest annorlunda denna vecka var nog att vi åt ISO-kärl inne, antar att det var första och sista gången :P


Jag har även kommit igång med träningen i veckan men tagit det väldigt lugnt. Har kört igenom hela kroppen på gymmet och varit ute och sprungit en sväng. Till veckan så kommer jag antagligen att köra lika lugnt för att få igång kroppen men sen blir det hårdkörning fram till muck, det är tanken iaf.


En ansökan till Specialistofficersutbildningen och en till Nordic Battlegroup har skickats iväg under veckan , nu är det bara att vänta och se om man duger och då ta ett beslut om det är någon man vill göra.


Sammanfattningsvis har det varit en väldigt bra och trevlig vecka, förhoppningsvis blir denna vecka lika bra =)



Torsdag vecka 13 så är det bokat i Tärnaby/Hemavan. Det finns en plats över ifall någon är sugen, vi kommer att vara där till Söndagen. Kommer bli skönt :)


Nu är det bråttom som vanligt, hejhej.







Spine Shank - Beginning of The End

 

PlayTheMusicLoud


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0