Klapp, klapp, klapp, i otakt......

Satt i Anderstorpsaulan idag och spelade gitarr med SGE för lågstadietvåor, SSB och SUS var som vanligt också där och överröstade oss, som alltid i de gemensamma låtarna. 15 st  akustiska gitarrister har inte så mycket att säga till om mot en jäkla massa blåsare och stränggnidare (fiol, cello osv).

Bäst tyckte jag det var när vi (SGE) satt och spelade "Hideaway" och småbarnen började klappa, man kunde snabbt räkna ut att över hälften av dom saknade taktkänsla för efter bara några sekunder lät det ungefär som en applåd. Man hörde knappt vad man spelade själv och ännu mindre vad de andra spelade så jag antar att det lät förjävligt där ett tag men sånt är livet :P
Under andra konserten som vi gjorde så bad vi att de skulle sitta stilla och lyssna istället för att klappa med och då gick det bättre :)

Det känns tråkigt att det troligtvis var sista gången jag spelar i tillsammans med SGE på någon konsert där resten av musikskolans elever också medverkar för det har varit kul och man har ju faktiskt varit med i ett antal år.


John Mayall Bluesbreakers & Eric Clapton - Hideaway





PlayTheMusicLoud


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0