Rockkarusellen

Ikväll har jag varit på Efyran och sett den första deltävlingen i Rockkarusellens här i Skellefteå. Det var tre band som spelade ikväll, The Application, NoMotive och Relic.
Bäst var nog The Applications, Relic på andra plats och NoMotive slutar på tredje plats enligt mig.

The Applications hade trevligast scennärvaro men andrasångaren, Elias, mumlade mest när han skulle sjunga så det blev ett litet minus där.

Relic var väll bäst rent musik och samspeltmässigt men de blev nästan tråkiga att lyssna på. Tjejens röst kom inte riktigt fram och låtarna var av samma stuk.

NoMotive, det kändes att de var minst erfarna. De försökte spela tuffa men de lyckades inte riktigt fullt ut. Trumismen kom av sig två gånger och en av gitarrerna var inte helt stämd.

Vad är Rockkarusellen då?
"Rockkarusellen är en av Sveriges största tävlingar för oetablerade band. Alla som vill får vara med, oavsett musikstil, ålder och erfarenhet. Tävlingen startade i Östergötland 1987 och körs 2009 för första gången i hela Sverige. Över 600 band kommer att delta. Rockkarusellen genomförs av Studiefrämjandet."


The Applications - Life Lead me




PlayTheMusicLoud

Kommentarer
Postat av: MonsterKatten

NoMotive ägde för fan!:D

Jag tyckte att det var så jävla drygt att se resten, absolut Relic hade ingen energi och såg ut att ha lika tråkigt som det var att titta på dem! Duktiga musiker dock. Applications, var duktiga men de låter som rätt många andra band, de kan långt ifrån kallas unika.

NoMotive är rätt mycket yngre än resten dessutom, de har kapaciteten!:D:)

2009-02-17 @ 18:47:31
URL: http://cryingcat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0