Gott nytt år :)

Resan till Ammarnäs var riktigt trevlig med tanke på omständigheterna, allt var/blev inte riktigt som vi planerat.
Skidbacken var stängd när vi kom dit men det visste vi i och för sig redan så vi stannade i Malå på vägen dit.

Nyårsaftonsmorgonen började med en sovmorgon och sen en tur med skotrarna men min gick så ruskigt dåligt att jag vände snabbt. Runt fem bestämde vi oss för att åka ner till hotellet för att duscha och basta men då hade de stängt pga förberedning för kvällen så upp igen till stugan och ta en snabb dusch så att varmvattnet skulle räcka åt alla.
Vi började också inse att en promenad på runt 4 km enkel väg utan gatlysen mitt i skogen i kylan inte skulle vara så najs så Nicke fick knacka dörr för att fixa skjuss, taxi kändes dyrt :P. Efter några försök han lyckades övertala en kvinna att hämta upp oss men hem skule vi få ta oss själva, bättre än ingentingt tänkte vi. :) Sundberg var kvällens kock och lagade till fläskfilén och potatisgratängen vi tagit med, riktigt gott.

Runt halv 11 kom kvinnan och skjussade ner oss till hotellet, där kan jag säga att det inte var så ösigt men vad kan man förvänta sej av Ammarnäs :P. När vi kom dit var det nästan inget folk där och det blev inte så mycket bättre just innan 12. "Dansgolvet" var jätte litet och det stod fyra 40+  där och shakade loss när vi kom men dom gav upp efter ett tag. Det blev skål för det nya året och lite fyverkerier. Nu var det dags för Skellefteå killarna att visa vad dom gick för på dansgolvet så jag, Gunne, Daniel och Sundberg gick upp och visade hur det skulle få till, det som är kul när ingen vet vem man är är att man kan fula sej hur mycket som helst :P Vi fick igång dansgolvet iaf.
Klockan började närma sig två och det var dags att ge sig av hemåt, Nicke hade hittat två andra Skelleftebor som bodde åt vårat håll så vi sa att vi kunde dela på en taxi men det var en laglydig taxichaufför och vi rymdes ju inte alla sju så vi sket i det. Vi började promenera och efter vi gått runt 1 km så kom en bil och stannade och frågade om vi ville ha skjus, så vi fick skjus tillbaka till stugan också. Tur att det finns snälla personer :)

Dagen efter var de andra inte så pigga så jag och Sundberg tog Lynxen och drog iväg mot ett av bergen i närheten men vi kom inte så långt med skotern pga okörd led och tät skog så vi började plumsa i snön med brädorna på ryggen. Vi kom inte ens halvvägs upp till bergets början fören det började bli mörkt så vi spände på oss snowboardarna och åkte ner till skotern igen. När vi kom tillbaka åkte vi till hotellet för att basta, sen blev det filmkväll med "Midnight Meat Train" och "Pinapple Express" i spellistan, Pinapple Express var riktigt kul, den rekommenderas varmt och Midnight Meat Train var också bra på sitt sätt men lite skum.

Fredagen blev en dag i skidbacken, det hade snöat så dom hade öppnat den. Dom hade inte pistat backen så det var jäkligt ojämt med snö, på vissa ställen var det 20 -30 pudersnö och på andra ställen var det bara is och sen stack det upp lite ris och grenar här och där men det var kul ändå :)

Det var ungifär vad som hände mej under nyårs, bilder kommer imorgon.

Edit: Glömde säga att bensinpumparna gick sönder tisdagen när vi kom och vi hade max 10 liter i tanken så om dom inte hade fixat pumparna så hade vi inte tagit oss hem. :P


Dagens grupp blir Tribal Ink då det är samma sångare som i Jupither nämligen Funky Dan, eller Dan Larsson som han egentligen heter. Bandet Tribal Ink bildades genom en tv-serie som Tv3 sände 2002, "Wannabe" hette den och kan liknas med idol men istället för att söka efter en sångare satte de ihop ett helt band, jag minns att jag satt fastklistrad framför rutan varje fredag. Det blev tyvär en flopp och dom släppde bara en skiva. Vissa tycker att de låter lite som Linkin Park och vissa inte, här har ni iaf huvudlåten från skivan:

Tribal Ink - To My Face






Här är dansmovsen vi använde oss av på dansgolvet på nyårsafton, "Spela pingis" och "Mjölka kossan" var dom mest använda. Det är som sagt kul när ingen vet vem man är förutom dom man är där med :)





PlayTheMusicLoud


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0