Designen tillbaka till den normala

Då hade en till julafton dragit förbi och nu börjar man se framemot nyårs, Ammarnäs here we come :)

Det blev som vanligt mest pengar i paketen men även några kläder och lite annnat. Den mest speciella klappen var ett par gravity boots och en smidesstång man ska hänga i taket. Man spänner fast bootsen i vaderna och sen svingar man upp benen mot taket och sätter fast krokarna på bootsen i stången och sen kan man träna magen genom "situps" eller så kan man bara sträka ut ryggen. Det var inte var en julklapp jag hade anat att jag skulle få så det var ganska kul :)

Bjuder på några bilder från dagarna som gått.











På de sista två bilderna förstår ni nog hur gravity bootsen funkar, kommer andra bilder när jag tagit tummen ur sjärthålet och skruvat fast stången i taket




Jultomten kom då iaf :)





Drog igång Ockelbon som står hos mormor . Den har stått sen mars förra året och på 5 drag så startade den, bra gjort av den med tanke på åldern :) Det är ju inte direkt något vrålåk men det är skönt att fara ut och puttra med den :P




Dagens musik blir några akustiska gitarr låtar, det är svårt att välja vilka man ska ta så det blev några stycken Kolla in CANdYRAT Records för mer info om gubbarna.

Börjar med den mest visade videon med Candyrat folket, Andy McKee - Drifting

 


Andy Mckee - Art of Motion




Antoine Dufour - Trilogie Acoustic Guitar




Och till sist en rätt frän video med Antoine Dufour och Tommy Gauthier med "Jerry's Breakdown" fast på en gitarr :)





Det blev ett långt inlägg som tog lång tid att fixa till, är det någon som vet hur man lägger bilderna som man vill ha dom på ett enkelt sätt? Jag tycker att de far lite hur de vill.

Lägg gärna in en kommentar är jäkligt dåligt med sånna :P

PlayTheMusicLoud

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0