Dundercupen

Började bra, slutade jäkligt dåligt.
Första matchen blev  vinst för vårat lag, Fp3. Andra matchen slutade med en ambulanstransport  och förlust för oss.
Matias tacklade en kille ur Spid1 in i sargen så att han slog knäet rätt ordentligt och på grund av det blev vi diskade. Det beslutet förde med sej en hel del ilska och det blev en lång diskussion men domarna kunde inte ändra på sitt beslut, de lyssnade inte så noga heller vad vi hade och säga kan tilläggas.
Visst är det synd om killen som gjorde illa sej men matchen hade kunnat forsätta ändå med straffar iaf. Tacklingen var ingen ful en utan det var axel mot axel och betydligt fulare saker hade förekommigt i matcher tidigare under dagen men aldrig med samma utgång. En olykshändelse och ett helt lag blir drabbat, det är förjävligt....

För er som inte vet är Dundercupen är en innebandyturering som hålls varje år innan jul på Anderstorpsskolan där lag från de olika klasserna på skolan spelar mot varandra och ofta är det ganska mycket känslor inblandade, det gäller ju och visa vilka som är kungarna på skolan. :)

Dagens låt är Pain - End of the line då den får presentera hur det kändes att förlora på ett sånt sätt, fast i en extrem verson :P




Diggar inte musikvideon därför är det så liten ruta. ;)

PlayTheMusicLoud

Kommentarer
Postat av: SPID1:a

Extremt pinsamt att du påstår att det var en schysst axeltackling :O , killen kom snett bakifrån med full fart och träffade spelaren i sidan av ryggen, det är väl ändå bollen man går efter ? Och fattar ni inte att det hade kunnat gå bra mycket värre !? btw så var det inte sargen han träffade , han flög ju för faan över och in i ribbstolen! Att domarna inte lyssnade på era motargument var minst sagt rätt och ni borde faan skämmas allihop som käftade emot.



Sen vill jag bara tillägga att det enbart är ni på fordons som inblandar era "känslor" i det hela, man spelar för att ha skoj och inte för att ge andra allvarliga skador, riktigt tråkigt gjort av er.

2009-02-21 @ 01:00:00
Postat av: Emil

Oj, nu blev jag imponerad att någon orkat kolla igenom alla inlägg.



Nu är ju inte den där händelsen något jag lagt på minnet jätte noga och en helt "schysst axeltackling" var det väll kanske inte men den var inte hemskt ful heller. Du påstår alltså att tex "nersparkningen" i någon match innan var mindre ful?



Domarna sa ju själva att om han inte hade skadat sig så mycket eller att det hänt tidigare under dagen så hade matchen fortsatt, vilket också ledde till en hel del irritation.



Att han flög in i ribbstolarna är en påhittad historia, jag stod 2 meter ifrån där det hände. Det var också det här vi inte ville, att folk skulle börja sprida rykten om det som hände och i slutändan skulle det låta som att Matias slaktade killen och att det var meningen att skada honom, vilket det inte var.



Jag tyckte synd om killen jag också men det var jäkligt oflyt att han skulle träffa av en skarv i sargen med knäet för annars hade det inte slutat på samma sätt.



Jag tror alla vill vinna och därmed kommer alltid lite känslor in.

Fordonare, Estetare eller Spidare, spelar ingen roll, har man lite vinnarskalle kommer det in känslor. Men självklart just för att ha kul man spelar, annars skulle ju ingen vilja vara med.



2009-02-21 @ 14:13:11
URL: http://hurstorkandenbli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0